RZZO: Biće proširene liste lekova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2010, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RZZO: Biće proširene liste lekova

BEOGRAD -

Direktor Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje (RZZO) Aleksandar Vuksanović izjavio je danas da je u planu proširivanje liste lekove koje pacijenti dobijaju o trošku te ustanove.

"U planu je proširivanje liste lekova, a sredinom januara ćemo predstaviti plan mera, kada ga uskladimo sa Ministarstvom zdravlja", rekao je Vuksanović novinarima u RZZO.

Direktor RZZO je naveo da će tim merama biti proširena i prava onkoloških bolesnika.

Govoreći o snabdevenosti tržišta lekovima, on je kazao da nestašice lekova neće biti i da nema razloga stvarati paniku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RZZO planira širenje liste lekova

Izvor: B92, 24.Dec.2010

Beograd -- Direktor RZZO Aleksandar Vuksanović rekao je da je u planu proširivanje liste lekove koje pacijenti dobijaju o trošku te ustanove... "U planu je proširivanje liste lekova, a sredinom januara ćemo prezentovati plan mera zavoda, pošto ga uskladimo sa Ministarstvom zdravlja", kazao je Vuksanović...On...

Nastavak na B92...

RZZO PROŠIRUJE LISTU BESPLATNIH LEKOVA?

Izvor: Kurir, 24.Dec.2010

BEOGRAD - Direktor Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje (RZZO) Aleksandar Vuksanović rekao je danas da je u planu proširivanje liste lekove koje pacijenti dobijaju o trošku te ustanove...- U planu je proširivanje liste lekova, a sredinom januara ćemo prezentovati plan mera zavoda, pošto...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.