RSS: Može stranac za selektora

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RSS: Može stranac za selektora

Bez obzira ko bude vodio nacionalni tim, cilj uvek mora biti borba za najviši plasman, saopštio je Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije.

Foto: ilustracija Guliver/Getty images/Thinkstock

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije utvrdio je smernice kojima će se voditi u izboru novog selektora muške reprezentacije i zaključio da to može biti i inostrani stručnjak, ali da cilj državnog tima uvek mora biti borba za najviši plasman.

Potencijalni kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za selektora srpskih rukometaša biće poznati na narednoj sednici UO, ali se Zajednica trenera RSS založila da bude izabran domaći stručnjak sa već ostvarenim značajnim rezultatima.

UO RSS se složio s tim mišljenjem i od Zajednice trenera zatražena je detaljna analiza raspoloživih trenera i igrača na koje može da se računa na narednim takmičenjima, kao i analiza budžeta kojim RSS raspolaže za angažovanje selektora.

Utvrđen je pravilnik o udruživanju i radu Zajednice klubova u takmičarskoj 2014/15. godini i potvrđeno da je Vladislav Jovanović direktor Superlige za muškarce i žene, a Slobodan Bišekruna pomoćnik za sudijska pitanja za sve tri lige.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši čekaju selektora, i strani stručnjak u igri za klupu

Izvor: Blic, 19.Avg.2014

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) utvrdio je smernice kojima će se voditi u izboru novog selektora muške reprezentacije i zaključio da to može biti i inostrani stručnjak, ali da cilj državnog tima uvek mora biti borba za najviši plasman...Potencijalni kandidati za selektora srpskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.