RRA: Kanal Pink 2 nije TV Avala

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2012, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RRA: Kanal Pink 2 nije TV Avala

Novi kanal Pink 2 nije zauzeo nacionalnu frekvenciju koja je pripadala televiziji Avala, već je reč o kablovskom kanalu, rekao je potpredsednik Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) Goran Karadžić.

Pink 2 je samo novi kablovski kanal, a ne i televizija sa nacionalnom frekvencijom

"Reč je o kablovskom kanalu, a Pink ima dozvolu za emitovanje dvadeset takvih programa, među kojima je i ovaj", objasnio je Karadžić i dodao da RRA još nije dobila prigovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << TV Avala na odluku Saveta o oduzimanju dozvole za emtovanje programa.

 

Televizija Avala ima rok do petka 9. novembra da ulozi prigovor na odluku RRA, i ako to ne učini, zvanicno prestaje da postoji. Savet RRA je odlučio da oduzme dozvolu za rad TV Avala zbog neplaćanja naknada i odstupanja od programske koncepcije na osnovu koje joj je izdata dozvola.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.