RHMZ upozorava: Popodne i noćas obilne padavine

Izvor: RTS, 29.Jun.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ upozorava: Popodne i noćas obilne padavine

Na području Vojvodine, zapadne Srbije, Podunavlja i Braničeva, uglavnom u drugom delu dana i u toku noći, očekuje se veća količina padavina - više od 20 litara po kvadratnom metru za tri sata, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.
U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne i krajem dana se očekuje prestanak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << padavina i postepeno razvedravanje, najpre u severnim krajevima.

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, tokom dana ponegde i jak. Jutarnja temperatura od 13 do 17 stepeni, najviša dnevna od 22 do 27 stepeni.
U Beogradu će biti umereno i potpuno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne i krajem dana se očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje.
Vetar uglavnom umeren, severozapadni, tokom dana povremeno jak. Jutarnja temperatura oko 17 stepeni , najviša dnevna oko 25 stepeni.
Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 7.j ula:
Veći deo perioda pretežno sunčano, samo u nedelju i ponedeljak u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti retka pojava pljuskova sa grmljavinom. Temperatura u postepenom porastu, u nedelju i ponedeljak ispod, a zatim oko i malo iznad proseka za ovo doba godine koji iznosi od 25 do 28 stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPOZORENJE: Stižu obilne padavine, "potop" večeras

Izvor: Mondo, 29.Jun.2018

Na području Vojvodine, zapadne Srbije, Podunavlja i Braničeva, uglavnom u drugom delu dana i u toku noći, očekuje se veća količina padavina...Foto: MONDO..Očekuje da se će u tim krajevima pasti više od 20 litara po kvadratnom metru za tri sata, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod...U...

Nastavak na Mondo...

Upozorenje RHMZ: Jaki pljuskovi tokom noći

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2018

Na području Vojvodine, zapadne Srbije, Podunavlja i Braničeva, uglavnom u drugom delu dana i tokom noći, očekuje se veća količina padavina - više od 20 litara po kvadratnom metru za tri sata, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod...U subotu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom,...

Nastavak na Radio 021...

Vremenska prognoza – 30. jun

Izvor: RTS, 29.Jun.2018

. Umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Nastavak na RTS...

Upozorenje RHMZ: Cela Srbija u "žutom" zbog kiše i munja

Izvor: B92, 30.Jun.2018, 08:56

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Posle podne i krajem dana se očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje, najpre u severnim krajevima...Vetar će biti slab i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.