RHMZ podseća: Upozorenje, olujni udari vetra

Izvor: B92, 12.Nov.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ podseća: Upozorenje, olujni udari vetra

Beograd -- U Srbiji će sutra biti toplo i vetrovito, s maksimalnom dnevnom temperaturom od 17 do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RHMZ je za danas i sutra izdao upozorenje na olujni jugoistočni vetar u košavskom području i na planinama, koji će na jugu Banata i u Donjem Podunavlju dostizati udare preko 24 metra u sekundi.

Sutra će biti toplo i vetrovito, ujutru, a na istoku i pre podne, umereno do znatno oblačno, mestimično s kišom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pre podne razvedravanje sa zapada. Vetar umeren, jugoistočni, na jugu Banata i u Donjem Podunavlju jak, s olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 11 do 15, najviša dnevna od 17 do 22 stepena.

Uveče i tokom noći se očekuje naoblačenje sa zapada i jugozapada. U Beogradu će biti toplo i vetrovito, ujutro pretežno oblačno, sa slabom kišom. Pre podne razvedravanje. Vetar umeren i jak, jugoistočni.

Jutarnja temperatura oko 14, najviša dnevna oko 21 stepen.

U narednih sedam dana biće promenljivo oblačno i toplo. U četvrtak još ponegde s kišom uz kratkotrajno slabljenje vetra.

U petak i za dane vikenda suvo uz ponovno pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području. Zatim malo svežije, s retkom pojavom kiše.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sutra u Srbiji toplo i vetrovito, meteorolozi upozorili na olujni vetar

Izvor: Beta, 12.Nov.2019

Danas i sutra u košavskom području Srbije i na planinama vreme je vetrovito s jakim i olujnim jugoistočnim vetrom koji će na jugu Banata i u donjem Podunavlјu dostizati udare preko 24 metra u sekundi (86 kilometara na sat), upozorio je danas Republički hidrometeorološki zavod.U Srbiji će sutra,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.