Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZGRABLJEN: Poručeno DVA MILIONA komada za par sati

Prvi smartfon sa Snapdragon 855+ čipsetom je ogroman hit.

Samo u Kini je za par sati naručivanja onlajn ASUS ROG Phone II imao preko dva miliona registrovanih kupaca, što ovaj model čini jednim od najbrže prodavanih do sada u toj zemlji. Caka je u tome što je kineski Tencent ušao u priču sa ASUS kompanijom, pa je regularna cena od oko 780 evra za Kinu, spuštena na svega 450 evra za model od 8 GB RAM i 128 GB memorije.

Na sajtu JD.com, koji još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uvek prihvata narudžbine, pojavila se i verzija sa čak 12 GB RAM-a i 512 GB memorije, ali je ona znatno skuplja.

Prva prodaja na blic održaće se 31. jula, kad se očekuje da se proda više miliona ovih telefona, što će ASUS kompaniji omogućiti do sada nezapamćen uspeh na tom tržištu.

ASUS ROG Phone II trebalo bi do kraja avgusta da dobije i evropsku cenu i datum premijere, a da li će stići u Srbiju još uvek ne znamo…

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.