RAMIRES PORUČIO ABRAMOVIČU: Vrati Matića u Čelsi!

Izvor: Kurir, 29.Dec.2013, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAMIRES PORUČIO ABRAMOVIČU: Vrati Matića u Čelsi!

Ramires je 2010. godine iz Benfike prešao u Čelsi, dok je u suprotnom smeru Matić prešao prvo u Vitese na jednogodišnju pozajmicu, a potom u klub iz Lisabona

LISABON - Fudbaler Čelsija Ramires rekao je da bi voleo da se u taj klub vrati igrač Benfike Nemanja Matić.

Ramires je 2010. godine iz Benfike prešao u Čelsi, dok je u suprotnom smeru Matić prešao prvo u Vitese na jednogodišnju pozajmicu, a potom u klub iz Lisabona.

"Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se ja pitam doveo bih Matića u Čelsi prvog dana prelaznog roka. Uveren sam da bi on mnogo pomogao ekipi u pohodu na trofeje", rekao je Ramires.

Matić je dobrim igrama u ovoj godini privukao pažnju mnogih evropskih klubova, među kojima se izdvajaju gradski rivali iz Mančestera, Pari Sen Žermen, Liverpul, Monako, ali i njegov nekadašnji klub Čelsi.

On je za Benfiku odigrao 93 utakmice i postigao devet golova, a pre toga je igrao za Jedinstvo iz Uba, Kolubaru i Košice. Za reprezentaciju Srbije nastupao je devet puta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

RAMIRES PORUČIO ABRAMOVIČU: Vrati Matića u Čelsi!

Izvor: Dzungla.org, 29.Dec.2013

Ramires je 2010. godine iz Benfike prešao u Čelsi, dok je u suprotnom smeru Matić prešao prvo u Vitese na jednogodišnju pozajmicu, a potom u klub iz Lisabona OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.