DRAMA U AUTOBUSU: Putnik izujedao kontrolorke i pobegao!

Izvor: Kurir, 06.Jun.2014, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U AUTOBUSU: Putnik izujedao kontrolorke i pobegao!

Kako su mu se približavale počeo je da viče i histeriše. Gurao je i udarao laktovima sve oko sebe, kaže jedan od putnika

SALCBURG - Muškarac star 37 godina, poreklom iz Somalije izujedao je juče popodne dve kontrolorke u autobusu na liniji 7 i potom pobegao iz vozila. Putnik je, kada su mu zatražile kartu na pregled, dobio napad besa, jednu ujeo za podlakticu, drugu za butinu!

Kontrolorkama je to bio poslednji autobus koji su juče kontrolisale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
“Nije imao kartu. Kako su mu se približavale počeo je da viče i histeriše. Gurao i udarao laktovima sve oko sebe. Kada su mu njih dve preprečile put i pokušale da ga obuzdaju, ujeo ih je. Jednu za podlakticu, drugu za butinu”, priča jedan od putnika.

Posle incidenta napadač je pobegao iz vozila, ali ga je policija uhvatila na Salcburškom sajmištu. Protiv njega je podneta prijava zbog sumnje na nanošenje telesnih povreda.Osim tragova zuba, nijedna od službenica nije povređena, ali su pretrpele veliki šok.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.