Putin odlikovao Miloša Bikovića! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin odlikovao Miloša Bikovića! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin uručio je srpskom glumcu Milošu Bikoviću rusku državnu nagradu Medalju Puškina

Biković se na ruskom jeziku zahvalio predsedniku Putinu i čestitao Dan narodnog jedinstva i na Instagramu se pohvalio pozivnicom koju je dobio za ovaj događaj.

Nagrada je uručena na svečanom prijemu, organizovanom povodom Dana narodnog jedinstva, u Velikom kremaljskom dvorcu. Medalja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Puškina ustanovljena je 1999. godine i dodeljuje se za zasluge u oblasti kulture, prosvetiteljstva, književnosti i umetnosti, za veliku ulogu u očuvanju kulturnog nasleđa, za zbližavanje kultura i nacija.

Na ovogodišnjoj svečanosti biće dodeljeno ukupno 11 nagrada, pet Ordena prijateljstva i šest Medalja Puškina. Sa prostora Balkana nagradu je, osim Bikovića, dobio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin odlikovao Bikovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin uručio je srpskom glumcu Milošu Bikoviću nagradu "Medalja Puškina"...Na Dan narodnog jedinstva Rusije, uručene su državne nagrade, između ostalog, srpskom glumcu Milošu Bikoviću i gradonačelniku glavnog grada Hrvatske Milanu Bandiću, javlja RTS...Ceremonija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.