Putin i Erdogan razgovarali o vakcini za koronavirus

Izvor: B92, 18.Maj.2020, 17:20

Putin i Erdogan razgovarali o vakcini za koronavirus

Moskva -- Predsednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan naglasili su važnost saradnje na vakcini i terapiji protiv koronavirusa, saopštio je Kremlj.

Dvojica predsednika su razgovarali telefonom detaljno o problemima borbe protiv pandemije koronavirusa, preneo je TAS.

Putin i Erdogan su istakli značaj dalje saradnje između relevantnih agencija dveju zemalja u razvoju vakcine i tarepija za lečenje infekcije, navedeno je u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Predsednik Rusije je zahvalio turskim partnerima na pomoći u organizaciji repatrijacije ruskih državljana i za humanitarnu pomoć u velikom broju ruskih regiona.

Putin i Erdogan su pozvali na jačanje napora na primeni rusko-turskih sporazuma o Idlibu u Siriji i izrazili zabrinutost zbog pogoršanja situacije u Libiji.

Dvojica predsednika su razgovarali i o trenutnim aspektima bilateralne trgovine i ekonomske saradnje i saglasili se da nastave regularni dijalog dve zemlje na različitim nivoima.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin i Erdogan razgovarali o značaju razvoja vakcina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2020

Predsednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan naglasili su danas važnost saradnje u razvoju vakcina i terapija protiv korona virusa, saopštila je danas pres služba Kremlja nakon njihovog telefonskog razgovora. Dvojica predsednika su razgovarali detaljno o problemima borbe protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.