Putin: Orden izraz ljubavi srpskog naroda prema Rusiji

Izvor: Press, 16.Okt.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Orden izraz ljubavi srpskog naroda prema Rusiji

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je danas da najviše srpsko odlikovanje koje mu je danas dodeljeno predstavlja izraz poštovanja i ljubavi Srbije prema Rusiji i ruskom narodu.
"Zahavljujem na ovom najvišem odlikovanju. Ne mislim da sam učinio nešto što ga zaslužuje. To je pre izraz ljubavi i poštovanja Srbije prema Rusiji i ruskom narodu. Uveravam vas da će Rusija, kao i u prethodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vremenima, gledati Srbiju kao najbliskijeg saveznika i saradnika", rekao je ruski lider.

Putin je dodao da će nastaviti da čini sve kao bi se odnosi dve države razvijali postupno i u skaldu sa interesima dva naroda, ali i tako da doprinose pravednijem svetu i pomognu rešavanje problema.

Srpski predsednik Tomislav Nikolić uručio je danas Putinu orden Republike Srbije na velikoj ogrlici.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.