Putin: Egipat ide u pravcu građanskog rata

Izvor: Blic, 07.Jul.2013, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Egipat ide u pravcu građanskog rata

Predsednik Rusije Vladimir Putin upozororio je danas da sukobi pristalica i protivnika svrgnutog predsednika Muhameda Mursija u Egiptu prete da prerastu u građanski rat.

- U Siriji već bukti građanski rat, a Egipat ide u tom pravcu. Mi bismo voleli da egipatski narod izbegne takvu sudbinu - izjavio je Putin tokom posete Kazahstanu, preneo je AFP.

Rusko ministarstvo spoljnjih poslova ranije je apelovalo na sve strane u egipatskog političkoj krizi da pokažu "uzdržanost".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Egipat ide u pravcu građanskog rata

Izvor: Politika, 07.Jul.2013

MOSKVA – Predsednik Rusije Vladimir Putin upozororio je da sukobi pristalica i protivnika svrgnutog predsednika Muhameda Mursija u Egiptu prete da prerastu u građanski rat...„U Siriji već bukti građanski rat, a Egipat ide u tom pravcu. Mi bismo voleli da egipatski narod izbegne takvu sudbinu”,...

Nastavak na Politika...

Građanski rat preti Egiptu

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jul.2013

Mnogi svetski zvaničnici reagovali su na dešavanja u Egiptu. Putin strahuje od početka građanskog rata. Kako piše “Blic”, predsednik Rusije Vladimir Putin upozororio je da sukobi pristalica i protivnika svrgnutog predsednika Muhameda Mursija u Egiptu prete da prerastu u građanski rat.   -...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.