Putevi Srbije: Oprez zbog magle, poledice i odrona

Izvor: B92, 12.Jan.2021, 23:43

Putevi Srbije: Oprez zbog magle, poledice i odrona

Javno preduzeće "Putevi Srbije" upozorilo je večeras vozače da zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima.

Pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na mostovima.

Vozači se takođe upozoravaju na odrone, kao i na pojavu magle, koja smanjuje vidljivost.

Na putevima I prioriteta/A kategorije, II prioriteta/B kategorije i III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kolubare, Ivanjice, Kruševca, Mačve, Novog Pazara, Požege, Užica, Valjeva, Zaječara.

"Putevi" navodi da su prilazi zimskim turističkim centrima prohodni, ali savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VOZAČI, OPREZ Putevi Srbije: Moguća pojava magle, poledice i odrona

Izvor: Blic, 12.Jan.2021

Javno preduzeće "Putevi Srbije" upozorilo je večeras vozače da zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na mostovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.