Izvor: RTS, 16.Okt.2020, 15:12

Putevi Srbije: Od sutra radovi na Pančevačkom mostu

Na Pančevačkom mostu, u smeru Pančevo - Beograd, u desnoj saobraćajnoj traci, od sutra do 24. oktobra će se od 18.00 do 6.00 izvoditi radovi na popravci dilatacionih spojnica, a u toku radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".
Na deonici puta Boljevci - Obrenovac saobraćaj će do 31. oktobra biti obustavljne zbog radova na sanaciji kolovoza. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je auto-put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.
Na deonici Preljina - Konjevići, do 17. oktobra radovi na popravci mosta preko reke Čemernice, uz naizmenično propuštanje vozila.
"Putevi Srbije" dodaju da na naplatnim stanicama na auto-putevima u zemlji nema zadržavanja vozila.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Od večeras radovi na Pančevačkom mostu, smer ka Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2020, 14:47

Na Pančevačkom mostu, u smeru ka Beogradu, u desnoj saobraćajnoj traci od večeras do 24. oktobra, od 18 do 6 časova ujutru, izvodiće se radovi na popravci dilatacionih spojnica...U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije"...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.