Punjeni plavi patlidžan na vegetarijanski način

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Punjeni plavi patlidžan na vegetarijanski način

U novoj Mr. Kitchen epizodi Sloba Stefanović i njegova gošća Baya Bangue Namkosse su nas iznenadili vrlo ukusnim vegetarijanskim receptom.

Sastojci:

- 2 patlidžana

- šolja unapred skuvanog sočiva

- 100 g dimljenog tofua

- rehidrirani vrganji, naseckani

- srednji crni luk

- 2 paradajza bez kože

- kokosovo ulje

- zacini (bosiljak, so, biber)

Priprema:

Preseći plavi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << patlidžan na polovine i izdubiti sredinu. Prodinstati crni luk na kokosovom ulju, dodati vrganje, sočivo/tofu, sitno seckanu sredinu patlidžana, dodati sitno seckani paradajz i začine. Posle 15 -tak minuta krčkanja puniti polovine od plavog patlidžana i preko posuti narendani parmezan. Kratko zapeći u rerni.

Pogledajte novu epizodu kulinarske emisije "Mr. Kitchen" koja se emituje na TOP kanalu, radnim danima od 17.40h.

Izvor: TOP

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.