Punjač, Wi-Fi ruter i memorija - u jednom uređaju

Izvor: Mondo, 30.Jan.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Punjač, Wi-Fi ruter i memorija - u jednom uređaju

Ma nemoguće!!! ... Ipak moguće uz RAVPower FileHub Plus.

Foto: Promo/Amazon/RavPower

Da li hotel gde ste odseli ima samo kablovski internet u sobi a Wi-Fi iz prizemlja ne stiže do vas? Možda. Da li imate smartfon sa malo memorije, ili vam samo treba dodatno skladište memorije? Verovatno. A da li vam se u putu desilo da vam "crkne" baterija na telefonu? Ne morate odgovarati, znamo da jeste! Ako imate neke od ovih problema, imamo rešenje za vas, jednim kamenom dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << muve. Šta dve, TRI!!!

Bacite pogled na: RAVPower FileHub Plus.

Evo šta kažu o njemu na stranici za prodaju:

- Čuvanje rezervnih kopija podataka: ovaj uređaj omogućava prebacivanje podataka između SD kartica, USB drajvova, Hard diskova i vaših uređaja (telefon/tablet/kompjuter) da biste lakše upravljali prostorom na vašim uređajima.

- Bežični ruter: automatski pretvara kablovsku mrežu u bežičnu. Možete premostiti i proširiti WiFi, kao i podeliti internet ,sigurno, sa drugima.

- Strimovanje i deljenje medija: lako podelite vaše video snimke, slike i muziku sa vašom porodicom i prijateljima i strimujte vaše snimke, fotke i muziku sa vaših povezanih smartfona, tableta, TVa, medija plejera, Chromecast-a i ostalih DLNA aparata preko aplikacije FileHub Plus.

- SD i USB čitač: bežično prepoznaje USB fleš drajvove, hard diskove, SDHC, SDXC kartice i povezuje ih sa vašim uređajima (telefon/tablet/kompjuter) pomoću FileHub Plus aplikacije.

- Unapređen čip i eksterna baterija: novi MTK7620N čip i bolje hardverske i softverske performanse. Ugrađeno skladište struje od 6000mAh (5V/1A) omogućava vam da punite većinu telefona, u potpunosti, barem jednom, bez briga da ćete ostati bez struje.

Cena ovog višenamenskog uređaja je 35 evra na Amazonu što je sasvim solidno imajući u vidu praktičnost i modularnost koju pruža RAVPower FileHub Plus.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.