Pukla cev na Slaviji, stvorilo se jezero (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla cev na Slaviji, stvorilo se jezero (VIDEO)

Najveća vodovodna cev na Trgu Slavija pukla je pre pola sata tokom radova na rekonstrukciji tog dela Beograda, što je napravilo pravo malo jezero dubine od dva metra, a voda se se širi ka Ulici kralja Milana zbog čega je pomalo otežan saobraćaj.

U trenutku pucanja cevi vodoskok koji je napravio poplavu bio je visok tri metra, ali kako kažu radnici na Slaviji, u roku od nekoliko minuta je izvor izbijanja vode zapušen.

Kako dodaju, reč je o najvećoj cevi koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nema veze sa novom fontanom i da će sanacija od poplave trajati makar do sutra ujutru.

Veći broj građana okupio se oko vode kako bi fotografisao prizor, a mnogi su komentarisali da smo "konačno dobili Beograd na vodi".

Dok ne rešimo tehničke probleme sa sajtom, pogledajte prizor sa Slavije gde je pukla cev tokom radova... Uskoro i na https://t.co/79tQQou8wK pic.twitter.com/BiQQxrcul5— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) October 13, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.