Pucnjava u vojnoj bazi u SAD

Izvor: B92, 24.Okt.2013, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u vojnoj bazi u SAD

Vašington -- Dva vojnika američke Nacionalne garde ranjena su u pucnjavi u vojnoj bazi u Tenesiju, saopštili su zvaničnici.

Policija je uhapsila čoveka za koga veruju da je pucao, takođe pripadnika Nacionalne garde, a ranjeni vojnici zadobili su povrede koje nisu opasne po život, rekao je portparol Komande mornarice u Vašingtonu, javila je agencija AFP.

Lokalni mediji javili su da je do pucnjave došlo nakon svađe trojice vojnika, pri čemu je jedan od njih izvukao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oružje i počeo da puca, ranivši dvojicu kolega.

Američka vojska preispituje bezbednost u vojnim objektima nakon pucnjave od 16. septembra kada je bivši vojnik otvorio vatru u bazi mornarice u Vašingtonu i usmrtio 13 osoba, podseća AFP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.