Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u školi na Floridi, troje mrtvih, 50 povrijeđenih

PARKLAND - Najmanje tri osobe su ubijene a 50 je ranjeno u pucnjavi u jednoj srednoj školi u Parklandu na Floridi. Napadač je još na slobodi, saopštila je policija.

Na licu mjesta nalaze se ekipe Hitne pomoći i policija.

Svjedoci tvrde da je napadač nosio gas masku.

Policija je upozorila građane da izbjegavaju područje oko škole.

Školu pohađa oko 2000 učenika.

#BSO is working a developing incident regarding a report of active >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << shooter located at 5901 Pine Island Rd, Parkland. Here's what we know so far: deputies are responding to reports of a shooting at Stoneman Douglas High. There are reports of victims. PIO will be on scene 3:15pm.

Uskoro opširnije…

#UPDATE: Fire Rescue: At least 20 injured after shooting at Marjory Stoneman Douglas High School pic.twitter.com/uAXktQ8I0o

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U pucnjavi u školi na Floridi ubijeno17, a ranjeno 16 osoba

Izvor: Danas, 15.Feb.2018, 00:52

U pucnjavi u srednjoj školi u Parklendu, na Floridi, ubijeno je 17 osoba, a 16 je ranjeno. Napadač je uhapšen, potvrdila je policija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.