Pucnjava u kući u Rok Hilu odnela pet života, uključujući i dvoje dece

Izvor: B92, 08.Apr.2021, 13:54

Pucnjava u kući u Rok Hilu odnela pet života, uključujući i dvoje dece

Nakon pucnjave u kući u Rok Hilu u Južnoj Kaliforniji preminulo je pet osoba, uključujući i dvoje dece, saopštio je šerif okruga Jork, prenosi ABC njuz.

Pucano je i na još jednu osobu koja je zadobila teške povrede.

Kako su saopštile vlasti, osumnjičeni je uhapšen.

"Identifikovali smo osobu za koju smatramo da je odgovorna za pucnjavu. Pronašli smo je u obližnoj kući. Ne postoji aktivna pretnja zajednici", objavila je na Tviteru kancelarija šerifa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okruga Jork.

Žrtve su identifikovane. Radi se o dr Robert Lesli (70) i njegovoj supruzi Barbari Lesli (69), kao i o njihovim unucima, ali i o Džejmsu Luisu (39), koji je radio u kući u sredu, kada je i upucan.

Patolog okruga Jork saopštio je da se sve smrti istražuju kao ubistva.

Ime osumnjičenog, a ni motiv ubistva još uvek nije objavljen.

"Nadamo se da ćemo što pre podeliti više informacija o ovom tragičnom događaju. Hvala vam na strpljenju", rekli su iz šerifove kancelarije.

Sledeća konferencija za štampu očekuje se u četvrtak ujutru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.