Pucnjava ispred šiša bara u Berlinu: Ubijen jedan Novopazarac, dvojica teško ranjena (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 21.Jun.2021, 11:54

Pucnjava ispred šiša bara u Berlinu: Ubijen jedan Novopazarac, dvojica teško ranjena (Video)

Tri muškarca iz Novog Pazara ranjena su sinoć u pucnjavi u berlinskoj ulici Milerštrase ispred jednog šiša-bara. Prevezeni su sa ozbiljnim povredama u bolnicu, a za osumnjičenim pucačem se traga, prenose nemački mediji. Kako je saopštilo nemačko više javno tužilaštvo, ispred šiša-bara ispaljen je veliki broj hitaca iz vatrenog oružja, a policija je odmah nakon zločina zatvorila ceo kvart i osigurala lice mesta. – Motivi pucnjave i dalje nisu poznati – kratko je portparol javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << tužilaštva. U pucnjavi su ranjene tri osobe iz Novog Pazara koje su sedele u šiša-baru. Na njih je ispaljeno 29 hitaca iz vatrenog oružja, prenosi indeksonline.rs. Lokalni policajac je potvrdio da je u jedno lice ispaljeno sedam do osam metaka u gornji deo tela, a prema još uvek nepotvrđenim informacijama, radi se o A.B. iz Novog Pazara, koji je podlegao ranama u berlinskoj bolnici. OVO JE NOVOPAZARAC UBIJEN U BERLINU: Pucali na njega ispred ugostiteljskog objekta (FOTO) https://sandzakpress.net/wp-admin/post.php?post=261134&action=edit The post Pucnjava ispred šiša bara u Berlinu: Ubijen jedan Novopazarac, dvojica teško ranjena (Video) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri Novopazarca ranjena u pucnjavi ispred nargila bara u Berlinu

Izvor: RTS, 21.Jun.2021

U berlinskoj četvrti Veding tokom noći se dogodila pucnjava ispred jednog nargila bara. Ranjene su tri osobe iz Novog Pazara. . Prema pisanju nemačkih medija, ispaljeno je više od 20 hitaca..Neki od hitaca uspaljeni su na goste nargila bara, a za sada je nejasno da li...

Nastavak na RTS...

POZADINA OBRAČUNA U NEMAČKOJ Novopazarci izrešetani u Berlinu pre dve godine zaratili sa ekipom Velje Nevolje?

Izvor: Blic, 22.Jun.2021, 09:31

Adis B. (35), zvani Macan, iz Novog Pazara teško je ranjen u pucnjavi koja se u nedelju uveče dogodila ispred jednog šiša-bara u Berlinu, a osim njega povrede su zadobila i dvojica njegovih sugrađana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.