Pucao na provalnike iz lovačke puške

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao na provalnike iz lovačke puške

Policija je odredila zadržavanje S.T (23) i D. T. (37) nakon što su pokušali da provale u kuću osamdesetdvogodišnjeg M. T. u Krnjevu, koji je sprečio provalnike otvorivši vatru iz lovačke puške.

Pokušaj provale dogodio se u noći između subote i nedelje, a M.T. je braneći domaćinstvo lovačkom puškom ranio u nogu provalnika D.T. kojem je ukazana pomoć u bolnici.

Zdravstveni radnici su slučaj prijavili policiji, jer je bilo očigledno da je D.T. ranjen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << hicem iz vatrenog oružja. Ranjeni D.T. za sada je pod stražom.

Saučesnik u pokušaju provale S.T. doveo je ranjenog u bolnicu i njemu je policija odredila zadržavanje.

S. T. je bežeći od gnevnog domaćina i njegove lovačke puške odbacio jaknu u kojoj su bili fantomka i pištolj, registrovan na njegovog oca.

Potparol policije Saša Nikolić kazao je agciji Beta da će prijava zbog izazivanja opšte opasnosti biti podneta i protiv M.T.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.