Pucano na srpski restoran u Zubinom Potoku

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2018, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano na srpski restoran u Zubinom Potoku

Opštinski odbor Srpske liste u Zubinom Potoku osudio je napad na restoran "Kod Draževića" na koji je noćas pucano iz vatrenog oružja i istakao da je posle jučerašnjeg upada naoružanih formacija na sever KiM, ovaj događaj dodatno uznemirio Srbe na severu pokrajine.

"Ponovo želimo da naglasimo da nasilje ne sme biti način za rešavanje političkih problema i da jednostrane akcije uvek vode ka destabilizaciji prilika na terenu", navodi se u saopštenju.

Opštinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odbor Srpske liste u Zubinom Potoku apeluje na građane da ne nasedaju na provokacije i sačuvaju mir.

"Mi ćemo biti uz svoj narod i nećemo dozvoliti da bilo ko ugrožava mir i spokojstvo građana", porucucje se u saopštenju.

OO SL uputio je i zahtev nadležnim organima da rasvetle ovaj napad i odgovorne privedu pravdi.

Na lokal na severu Mitrovice kod administrativnog prelaza Brnjak noćas posle ponoći pucano je vatrenim oružjem.

RTK na srpskom jeziku prenosi da se radi o lokalu u koji je juče svratio kosovski predsednik Hašim Tači, a vlasnik lokala je srpske nacionalnosti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucano na srpski restoran u koji je juče svratio Tači

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2018

Opštinski odbor Srpske liste u Zubinom Potoku osudio je napad na restoran "Kod Draževića" na koji je noćas pucano iz vatrenog oružja i istakao da je posle jučerašnjeg upada naoružanih formacija na sever KiM, ovaj događaj dodatno uznemirio Srbe na severu pokrajine..."Ponovo želimo da naglasimo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.