Psi usmrtili čoveka u Novom Sadu

Izvor: Beta, 11.Jul.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psi usmrtili čoveka u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je ženu (29) koja se starala o dva psa koji su usmrtili meštanina Petrovaradina (84), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.Osumnjičenoj I.M. odredjeno je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je učinila teško delo protiv opšte sigurnosti i biće dovedena na saslušanje sudiji za prethodni postupak, naveo je MUP.Meštanin Petrovaradina preminuo je jutros od posledica napada dva psa iz susednog dvorišta a psi su predati lokalnom Javno komunalnom preduzeću "Zoohigijena i veterina".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uhapšen zbog posedovanja 1.750 litara nafte

Izvor: Bor030.net, 11.Jul.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru pronašli su pretresom domaćinstva u okolini Bora 1.750 litara tečne materije nalik nafti...Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda i nedozvoljenog skladištenja robe određeno je zadržavanje do...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.