Prvi selfi Bate Zivojinovica sa unucima

Izvor: medio.rs, 31.Mar.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi selfi Bate Zivojinovica sa unucima

- Proveli smo divan dan zajedno. Deda se, kao i uvek, zezao, a juče smo pričali malo o životu i malo o ratu u Jemenu - rekla je Dina Živojinović, unuka čuvenog srpskog glumca

Glumca Velimira Batu Živojinovića posetili su unuci prvog dana prolećnog raspusta. Dina Živojinović, unuka legende srpskog glumišta, postavila je na na Instagram fotografiju na kojoj ona i njen brat poziraju sa svojim dedom.

– Vreme za porodicu – napisala je Dina, i postavila sledeću >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sliku.

– Proveli smo divan dan zajedno. Deda se, kao i uvek, zezao, a juče smo pričali malo o životu i malo o ratu u Jemenu. Interesuje se za moje studije i teme koje obrađujem na postdiplomskim studijama antiterorizma i bezbednosti – rekla je Dina za “Blic“, i nastavila:

– Stalno se šali s Velimirom, a ljubi babu kao da imaju 20 godina. Ona je srećna kad može da nam kuva i ugađa kao kad smo bili mali. Mene se više uželela jer sam u inostranstvu, dok ih unuk često obilazi – navela je Dina Živojinović.

(Blic)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.