Prvi rezultati izbora u Banjaluci; SNSD slavi

Izvor: B92, 21.Feb.2022, 00:15

Prvi rezultati izbora u Banjaluci; SNSD slavi

Banjaluka -- Građani Banjaluke su birali članove saveta mesnih zajednica. Na ove izbore izašlo je više od 20 odsto prijavljenih birača, što je duplo više nego 2017. godine.

Prvi rezultati izbora u Banjaluci idu u korist SNSD čiji je lider Milorad Dodik.

"Velika pobeda Gradskog odbora SNSD Banja Luka i koalicije na izborima za savete mesnih zajednica. Od pristiglih rezultata u izborni štab iz 44 mesne zajednice, naša lista je pobedila u 33 u koje spadaju one >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najveće gradske mesne zajednice: Starčevica, Lazarevo, Lauš, Centar, Bulevar, Rosulje, Obilićevo, Paprikovac, kao i seoske: Gornja i Donja Piskavica, Krupa na Vrbasu, Potkozarje, Verići, Dragočaj", saopštila je Snježana Novaković Bursać iz te stranke. Oglasio se i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

"Prema prvim rezultatima, lista "Za naša naselja" odnela je pobedu u sljedećim mjesnim zajednicama: Petrićevac, Kočićev Vijenac, Šargovac, Drakulić, Priječani, Česma, Kola, Bistrica, Mišin Han, Čokorska Polja, Kmećani, Motike. Za nas je ovo veliki uspeh, s obzirom na činjenicu da smo na prošlim izborima za Savet MZ odneli pobedu u samo jednoj mesnoj zajednici. Nastavljamo dalje i čekamo rezultate sa ostalih biračkih mesta", napisao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.