Prvi pogled na animaciju Hotel Transylvania

Izvor: Crtaci.info, 15.Mar.2012, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi pogled na animaciju "Hotel Transylvania"

Animacija "Hotel Transylvania" trebalo bi da se pojavi u bioskopima širom sveta krajem septembra ove godine.



Kako smo već pisali u prethodnim vestima ovde i u našem web časopisu ToonZine broj 11, ovaj kompjuterski animirani crtani bi trebalo da pozabavi mračnim hotelom Grofa Drakule, gde čudovišta i njihove porodice mogu da dišu punim plućima, bez mešanja sa svetom ljudi.

Pored objavljene dve slike kao prvi pogled na animaciju, nova informacija je ta da tinejdžerka Mavis, Drakulina ćerka slavi 118. rođendan što u vampirskom svetu znači da je vreme da napusti "očevo sigurno gnezdo". Ali celokupna situacija se menja kada mladić Johnny (glas pozajmljuje Andy Samberg) naiđe na hotel i zaljubi se u Mavis. Drakula upada u paniku i maskira ga u čudovište nazivajući ga Džoništajnom (parodija na Frankenštajna, slika gore).

Film režira Genndy Tartakovsky koji je poznat po radovima na crtaćima Dexter’s Laboratory, Samurai Jack i Star Wars: Clone Wars. Animacija se radi u studiju Sony Pictures Animation.

Kako kaže producent Michelle Murdocca, Adam Sandler je savršen za ulogu oca Drakule jer i sam ima dve čerkice od 3 i 5 godina.



Animirani likovi i glumci koji pozamljuju glasove sa leva na desno su: Mavis (Selena Gomez), Griffin the Invisible Man (David Spade), Wayne (Steve Buscemi), Wanda (Molly Shannon), Murray the Mummy (Cee Lo Green), Dracula (Adam Sandler) i Frank (Kevin James).

Sada očekujemo trejlere

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.