Prvi gosti u novom krilu hotela Grand

Izvor: RTS, 21.Jan.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi gosti u novom krilu hotela "Grand"

Novi blok hotela "Grand" na Kopaoniku otvorio je svoja vrata prvim gostima. Investicija vredna pet miliona evra završena je u rekordno kratkom roku i prostire se na četiri i po hiljada kvadrata.
Uz 70 novih luksuznih apartmana sa kojih se pruža najlepši pogled na Pančićev vrh i otvoreni bazen, taj šestospratni novootvoreni blok ima i kongresni centar u kome se posebno izdvaja kongresna sala kapaciteta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i do 600 učesnika, dok će najveća multifunkcionalna sala u hotelu "Grand" moći da primi i do 1.500 učesnika.

Novi deo hotela opremljen je po najvišim mogućim standardima i pružaće sav luksuz i udobnost hotela sa četiri zvezdice.
"Nova investicija u koju je uloženo čak pet miliona, značajno je ojačala imidž i ponudu najposećenije planine u regionu, a od kada je hotelski kompleks u rukama MK Group, mi smo u modernizaciju objekata i usluga uložili više od 28 miliona evra, čime smo zajedno za ulaganjima Skijališa Srbije kapitalno podigli vrednost čitave destinacije i doprineli tome da Kopaonik stane rame u rame sa najmodernim evropskim ski centrima", ističe Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resorta.
Novo krilo zasniva se na osnovama modernog hotelijerstva, a kako je novo krilo smešteno na samoj ski stazi, biće privilegija za goste koji žele da uživaju u udobnosti i nezaboravnom pogledu.
"Sa druge strane, naš novi kongresni centar trenutno je jedan od najboljih i najmodernijih u Srbiji i kao takav dijametralno će promeniti poziciju Kopaonika kada govorimo o kongresnom turizmu. Nadam se da će izgradnjom ovog centra omogućiti da se turistička sezona na Kopaoniku
produži na punih 10 meseci godišnje", dodaje Nikola Avram.
Novootvoreni deo, kombinacijom prirodnih materijala i modernog stila predstavlja unikatan turistički objekat koji može ravnopravno da stoji rame uz rame sa najboljim svetskim hotelima.
rts.krusevac@rts.rs
+381 37 438 707

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi gosti u novom krilu hotela Grand na Kopaoniku

Izvor: Beta OMS, 21.Jan.2016

Investicija vredna 5 miliona evra završena je u rekordno kratkom rokuNovi blok hotela Grand na Kopaoniku otvorio je svoja vrata prvim gostima. Investicija vredna 5 miliona evra završena je u rekordno kratkom roku i prostire se na četiri i po hiljada kvadrata.  Uz 70 novih luksuznih apartmana sa kojih...

Nastavak na Beta OMS...

Na Kopaoniku 70 novih apartmana u hotelu „Grand“

Izvor: Capital.ba, 21.Jan.2016

BEOGRRAD, Novi blok hotela „Grand“ na Kopaoniku površine 4.500 metara kvadratnih, vrijedan pet miliona evra, otvorio je vrata prvim gostima, saopštila je danas „MK grupa“. Osim 70 novih luksuznih apartmana, sa kojih se pruža lijep pogled na Pančićev vrh i otvoreni bazen, šestospratni novootvoreni...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.