Prvi balkanski skup o flaširanoj vodi za piće

Izvor: S media, 27.Jul.2011, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi balkanski skup o flaširanoj vodi za piće

Na Divčibarama će biti održan prvi balkanski skup i izložba flaširanih voda za piće. Ciljevi manifestacije zdravstveni, ekološki, kvalitativni i komercijalni aspekti flaširane vode.

Prvi balkanski naučno-stručni skup i izložba flaširanih voda za piće "Izvorišta 2011", odžaće se na Divčibarama od 5. do 8. oktobra ove godine.

Najvažniji ciljevi manifestacije su zdravstveni, kvalitativni, ekološki i komercijalni aspekti flaširane pijaće >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vode, navodi se u saopštenju organizatora i dodaje da bi skup trebalo da okupi najveći broj predstavnika industrije flaširanih voda Srbije i Balkana.

Voda skuplja za 4,5 odsto

Banaćani tragaju za zdravom vodom

Kako da popijete više vode svakog dana

Ideja organizastora je da okupi većinu balkanskih kompanija koje se bave flaširanjem pijaće vode, kako bi se u međusobnoj komunikaciji izlagača i učesnika iskristaliali svi problemi flaširanja vode za piće, ali i da se konkretnim zaključcima utiče na stvaranje jedinstvenog balkanskog tržišta flaširane vode za piće.

Kao predavači na skupu i izložbi flaširanih voda balkanskih brendova, pojaviće se eminentni stručnjaci sa nekoliko beogradskih, novosadskih, ali i univerziteta iz inostranstva, dodaje se u sapštenju.

Organizator očekuje da će se za ovaj skup prijaviti više od 70 odsto kompanija koje se bave flaširanjem pijaće vode, ali i veliki broj onih koji su iz pratećih oblasti.

Ceo događaj biće realizovan kroz pet programskih sadržaja i to kroz: naučno-stručni skup o flaširanim vodama; izložbu flaširanih voda balkanskih brendova, okrugli sto odnosno razgovore sa veletrgovcima, hotelijerima, zdravstvenim ustanovama i slično; mini-sajam pratećih delatnosti industrije flaširanih voda; poseta kulturno-istorijskim znamenitostima grada Valjeva i okoline.

Organizatori "Izvorišta 2011" su Poslovni fakultet Valjevo Univerziteta Singidunum, Udruženje industrije mineralnih voda-Poslovno udruženje Srbije iz Beograda, Zeleni Izbor-Zelena Jabuka iz Beograda i Agencija za marketing Gatti iz Valjeva.

(S media)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Balkanski naučno-stručni skup o flaširanim vodama

Izvor: Blic, 27.Jul.2011

Na Divčibarama će se 5. do 8. oktobra ove godine biti održan Prvi balkanski naučno-stručni skup o flaširanim izvorskim vodama "Izvorišta 2011", najavili su danas organizatori. ..Cilj skupa, koji kako se ističe treba da okupi do sada najveći broj predstavnika industrije flaširanih voda Srbije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.