Prvacima po 8.000 dinara iz budžeta grada

Izvor: Press, 31.Avg.2013, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvacima po 8.000 dinara iz budžeta grada

"Radimo to poslednjih osam godina svesni da mnogi roditelji teško žive, ne rade, ne mogu naći posao ili su ga izgubili ili da imaju veoma male plate a pojedinci i višečlane porodice u kojima niko ne radi", rekao je Marković.
Prijem za đake prvake, njihove roditelje i nastavnike i dodala pomoći, uz prigodan program, biće upriličen naredne sedmice, po tradiciji u Sporstkoj hali Jagodinskog sportskog saveza.
Po 8.000 dinara ove godine primiće oko 750 đaka prvaka iz deset gradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i seoskih osnovnih škola Jagodine.
USkupštini grada juče je rančeve sa kompletnim školskim priborom dobilo 800 učenika čiji su roditelji slabog ekonomskog stanja, a vrednost ranca i pribora je po 3.000 dinara.
Ðaci-putnici će i ove godine na tertoriji grada imati besplatan autobuski prevoz, obećao je Marković.
Marković je podsetio da je zahvaljujući programu pomoći grada učenicima u ovim kriznim godinama teške ekonomske situacije i ove godine na moru u Crnoj Gori i Grčkoj letovalo preko 3.000 učenika - 1.800 osnovaca i 1.250 maturanata srednjih škola Jagodine.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.