Prva žrtva korona virusa u Sremu: Preminuo muškarac (65)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 10:21

Prva žrtva korona virusa u Sremu: Preminuo muškarac (65)

Član Republičkog kriznog štaba u borbi suzbijanja virusa korona Branislav Nedimović izjavio saučešće porodici.

Prvi oboleli pacijent od virusa korona sa područja iriške opštine, preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine, ovo je potvrdio Branislav Nedimović član Republičkog kriznog štaba u borbi suzbijanja virusa korona, koji ovom prilikom izjavljuje saučešće porodici.

Šezdesetpetogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarac koji je živeo u Šatrincima, prošle nedelje prebačen je u KCV u Novi Sad posle pogoršanog zdravstvenog stanja, ali nažalost i pored svih napora lekara izgubio je bitku.

- On je prvo dobio visoku temperaturu koja se par dana nije snižavala, uradili su mu test koji je pokazao da je pozitivan na KOVID-19. Sve to vreme dok je bio u kućnoj izolaciji policija ga je obilazila, sada to isto rade ali zbog njegove porodice koja je ostala ovde u selu. Inače oni su u Beogradu - rekla jepre nekoliko dana žena iz ovog sela koja se takođe nalazi u karantinu sa svojom porodicom.

Još nekoliko porodica koje su bile u kontaktu sa čovekom, kod kojeg je potvrđeno da ima virus korona nalaze se u kućnoj izolaciji.

Prema rečima Nedimovića, na području Srema trenutno ima 19 inficiranih osoba od korone virusa, u poslednja dva dana sve testirane osobe su bile negativne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prva žrtva virusa korona u Sremu: Muškarca (65) prebacili u KCV posle pogoršanog stanja, nije izdržao

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2020

Član Republičkog kriznog štaba u borbi suzbijanja virusa korona Branislav Nedimović izjavio saučešće porodici IRIG- Prvi oboleli pacijent od virusa korona sa područja iriške opštine, preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine, ovo je potvrdio za ''Novosti'' Branislav Nedimović...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.