Prva Bentli bentajga sišla sa proizvodne trake

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva Bentli "bentajga" sišla sa proizvodne trake

Klasa super luksuznih SUV-ova nikome zapravo nije neophodna, ali će Bentliju sigurno obezbediti veliki profit s obzirom na pomamu u ovom segmentu. Njihov prvi adut -"bentajga" je upravo počeo sa proizvodnjom u engleskom pogonu Krev.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prvi primerak "bentajge" je ujedno i krunisao četvorogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << projekat Bentlija koji je u engleskoj fabrici obezbedio 1.5000 novih poslova, a ukupno je koštao preko 1.20 milijardi evra.

"Bentajga" će nositi cenu od 215.000 evra i opisan je kao najbrži SUV na svetu. Za ovu laskavu titulu se pobrinuo novi tvin-turbo W-12 motor sa 600KS koji do stotke ubrzava za tačno 4 sekunde.

Upravljivost vozila je poboljšana elektro-mehaničkim aktivnim anti-rol sistemom

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

koji kontroliše dinamiku vozila poput hidrauličnih sistema koji se inače koriste u terenskim vozilima visokih performansi.

Vešanje nudi četiri različite visine vožnje, dve za terensku, a vozač takođe može da odabere četiri različita moda vožnje: Snow & Grass (sneg i trava), Dirt & Gravel (zemlja i šljunak), Mud & Trail (blato i staza), i Sand Dunes (peščane dine).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.