Prušević: Meč protiv Karađorđa izuzetno važan

Izvor: SandzakPress.net, 21.Okt.2020, 18:48

Prušević: Meč protiv Karađorđa izuzetno važan

Odbojkaš Novog Pazara Samed Prušević rekao je danas da je predstojeća utakmica sa Karađorđem iz Topole, u okviru osmine finala Kupa Srbije, izuzetno važna za njegov tim. “Kasno smo počeli pripreme i svaki meč nam je bitan zbog uigravanja i sticanja iskustva. Rival je na superligaškom nivou, ali pokušaćemo da odigramo dobro i uhvatimo pobednički ritam”, rekao je Prušević. Novi Pazar je bez pobede u šest superligaških mečeva i poslednji je na tabeli, dok je Karađorđe trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << trećeplasirani u Prvoj ligi Srbije sa skorom 3/0. Dvadesetjednogodišnji Prušević visok je 195 centimetara i igra na poziciji primača servisa, a posle sezone u Jedinstvu iz Bijelog Polja tokom leta se vratio u matični klub. “Ova sezona je za mene veoma važna, s obzirom da se kod nas igra evropski kvalitetna odbojka. Najbitnije je da uživam u igri jer sam okružen ljudima koje poznajem i s kojima volim da igram. Mlada smo ekipa, ali stalno napredujemo”, ocenio je Prušević. “Potrebno je da na utakmici pokažemo isto što i na treningu, pa neće biti problema. Za nekoliko godina, možemo da imamo tim za ozbiljne rezultate”, dodao je on. Novi Pazar i Karađorđe igraće u sredu od 18 časova u dvorani Pendik. The post Prušević: Meč protiv Karađorđa izuzetno važan appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Drugoligaš eliminisao Novi Pazar iz Kupa

Izvor: SandzakPress.net, 22.Okt.2020, 15:13

Odbojkaši Karađorđa iz Topole plasirali su se u četvrtfinalie Kupa Srbije, pošto su večeras u poslednjoj utakmici osmine finala pobedili domaću ekipu Novog Pazara sa 3:2 u setovima (24:26, 26:24, 13:25, 27:25, 15:10). Posle dva časa i četiri minuta igre u dvorani Pendik, goste je do trijumfa...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.