Provaljene skoro sve akcije protiv narko bosova

Izvor: Mondo, 29.Dec.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Provaljene skoro sve akcije protiv narko bosova"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da je frustriran jer su provaljene gotovo sve planirane akcije protiv velikih narko bosova u Srbiji. Vučić je najavio da će se to promeniti i da narko bosovima predstoje teška vremena.

Foto: tanjug / sava radovanovic / bb

"Svaki put kada se dogovorimo da krenemo u veliku akciju protiv velikih narko bosova, već imamo frustracije i Nebojša (Stefanović, ministar unutrašnjih poslova) i ja, jer kada u najužem krugu kažemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da to mora da se uradi za sedam dana, u roku od sat vremena uvek dobijemo informaciju od tajnih službi da je akcija provaljena i svi se sklone i svi se sakriju. I to se nije dogodilo samo jednom", rekao je Vučić na godišnjoj konferenciji za novinare.

Vučić je najavio da narko bosovima predstoje teška vremena.

"Nisam ni ćorav, ni toliko glup da ne vidim koliko toga ide po našim splavovima i klubovima, a da niko ne zna ko su glavni 'darodavci'. Tu predstoji veliki posao", poručio je premijer i obećao narko-bosovima mnogo teža vremena nego što su do sada bila.

Upitan o istrazi o oružju pronađenom u blizini kuće njegovih roditelja u Jajincima, Vučić je odgovorio da država ima neke podatke, ali je da određene osobe nisu dostupne državnim organima.

"Imamo određene podatke. Do određenih lica ne možemo da dođemo. To je sve što mogu da kažem", rekao je Vučić.

Na konstataciju novinara da je nekadašnji načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović rekao da se plaši "nekog novog Đinđića", Vučić je rekao da je zahvalan Miloviću što je bio korektniji nego što je mislio.

Vučić je, upitan o ubistvu petorice srpskih dečaka u kafiću "Panda" u Peći pre 18 godina, rekao da će porodice žrtava dobiti istinu.

"Mi znamo šta se dogodilo, samo su nam potrebni dokazi da bi to potkrepili. Pre godinu dana nismo imali imena, mislim da sada imamo i imena", rekao je Vučić.

Na pitanje o rušenju u beogradskom kvartu Savamala, Vučić je odgovorio da je to prevashodno politička tema.

"Uveren sam da će nadležni organi dati svoj sud, iako ja to danas doživljavam kao političku temu i političko pitanje. Imamo mnogo grešaka, pa i ja, a sa ovim nemam slučajno veze, ali to je izabrano kao tema i neke strane zemlje su uložile više od osam miliona evra u taj slučaj, koji je usmeren protiv mene i vlade. Moram da priznam da se još dobro držimo, ako se ima u vidu koliko je novca u to uloženo. Bolje da su za te pare kupovali u nekom tržnom centru", rekao je Vučić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nova stranka: Vučić priznao ko je kriv za neuspeh borbe protiv narko mafije

Izvor: Beta, 29.Dec.2016

Još jedna autoterapija uživo predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, očekivano je obilovala nekonvencionalnim lekovima – lažnim statističkim podacima i drugim sredstvima iz arsenala  "naprednog" imaginarijuma.Međutim, tokom svoje današnje seanse, premijer je imao i jedno priznanje. Govoreći...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.