Proustaški pevač Tompson deo zvaničnog internet sajta Gline

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proustaški pevač Tompson deo zvaničnog internet sajta Gline

Proustaški pevač Marko Perković Tompson nalazi se na zvaničnoj prezentaciji grada Gline u Hrvatskoj i to u rubrici gde se nalaze najvažnije informacije o tom mestu, poput demografskih podataka, istorije i kulturnih znamenitosti.

Većina vesti u rubrici odnosi se na proslavu 23. godišnjice hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja" tokom koje je proterana većina srpskog stanovništva iz područja koja su naseljavali u Hrvatskoj, uključujući Glinu gde je pre rata 1991. bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << više od 60 odsto Srba.

U jednoj od tih vesti, među muzičarima koji su nastupali na proslavi "Oluje" u Glini, naveden je i "legendarni Marko Perković Tompson", a tu su obaveštenja kamperima i motoklubovima povodom njegovog koncerta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.