Protivgradni raketni udar eliminisao štetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2009, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protivgradni raketni udar eliminisao štetu

BEOGRAD - Zbog lošeg vremena u Srbiji u odbrani od grmljavinsko-gradonosnih oblaka ispaljeno je 155 protivgradnih raketa, a od grada i sugrdice nigde nije pričinjena šteta, rečeno je jutros Tanjugu u Hidrometeorološkom zavodu Srbije.

U toku jučerašnjeg dana grad je padao samo u Novom Sadu, a ispaljivanjem raketa dejstvovali su radarski centri Fruška Gora, Bukulja, Petrovac, Crni Vrh, Užice, Bešnjaja, Kruševac i Niš.

Sugradica je zabeležena u Bačkom Petrovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Žablju, Rumi, Somboru, Čačku, Zaječaru, Kruševcu, Prokuplju i Aleksincu.

U praćenju gradonosnih oblaka zbog nevremena koje je zahvatilo Srbiju učestvovali su i radarski centar Valjevo, Sjenica, Kukavica, Samoš i Bajša, koji nisu dejstvovali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.