Protivgradna raketa pala pored škole u Kuršumliji!

Izvor: Mondo, 23.Maj.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protivgradna raketa pala pored škole u Kuršumliji!

Deo protivgradne rakete pao je u centru Kuršumlije usred dana. Srećom, nije bilo povređenih.

Foto: MONDO/Nataša Petrović ilustracija

Incident se dogodio u utorak, a svedoci su za portal Prokupljenadlanu.rs rekli da je raketa pala pored grupe učenika Ekonomske škole.

"Čuo se tup zvuk i video sam da raketa prvo udara u banderu, zatim se odbija i udara u obližnju kuću i pada na asfalt. Tu je vrh rakete goreo, sve dok se potpuno nije ugasio", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je jedan od očevidaca i dodao da su nadležne službe zbog nevremena ceo dan razbijali gradonosne oblake.

UPOZORENJE: Olujni vetar, obilne kiše i grad!

To nije prvi put da se u Topličkom okrugu desio incident s raketama, jer se sličan slučaj dogodio pre nekoliko godina i u blizini benzinske stanice na izlazu iz Prokuplja.

Kuršumliju je juče pogodilo jako nevreme, a o tome opširnije čitajte OVDE.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Protivgradna raketa pala pored škole u Kuršumliji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2018

Deo protivgradne rakete pao je u centru Kuršumlije usred dana, ali na sreću nije bilo povređenih...Incident se dogodio u utorak, a kako su portalu Prokupljenadlanu.rs rekli svedoci, raketa je pala pored grupe učenika Ekonomske škole..."Čuo se tup zvuk i video sam da raketa prvo udara u banderu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.