Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo protestno okupljanje u Mostaru zbog izbora Komšića

MOSTAR - Željko Komšić, lider Demokratske fronte, novi je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda nakon što je u trci za ovu poziciju pobijedio kandidata HDZ-a i aktuelnog člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića. Povodom pobjede Komšića, u dijelu Mostara večeras u organizovani protesti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Mostaru protestno okupljanje zbog izbora Komšića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Okt.2018

Više hiljada građana odazvalo se pozivu preko društvenih mreža i učestvovalo je u protestnoj šetnji u Mostaru protiv izbora Željka Komšića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine. „Problem izbora je u tome što Bošnjaci koji imaju matematičku većinu mogu u svako doba preglasati Hrvate...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.