Protest ispred Srbijagasa zbog astronomskih računa

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2014, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest ispred Srbijagasa zbog astronomskih računa

Oko 400 korisnika gasa protesovalo je danas ispred zgrade Naftne indutsrije Srbije (NIS), u kojoj je i sedište Javnog preduzeća Srbijagas, nezadovoljni zbog velikih računa za utrošeni gas za decembar mesec.

Stigli i po pet puta veći računi

Oni su nosili transparent "Ovde se i vazduh naplaćuje" i zatražili od nadležnih da se ispita kvalitet gasa i zašto su računi uvećani i do pet puta, u odnosu na prethodni mesec.

 

Organizator protesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Miroslav Petković rekao je da je za novembar mesec dobio račun za gas u iznosu od 6.000 dinara, a za decembar 26.000 dinara i ocenio da je to "nemoguće".

 

Protest je organizovalo Udruženje za zaštitu prava potrošača Prosperitet, a pridružili su im se i sindikat Sloga i Ekološki pokret.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.