Protest Srbija protiv nasilja večeras se održao četvrti put

Izvor: Beta Video, 27.Maj.2023, 20:57

Protest ``Srbija protiv nasilja`` večeras se održao četvrti put

BEOGRAD - Učesnici protesta ``Srbija protiv nasilja`` večeras su ispunili i Tašmajdanski park, gde je najavljeno da će taj isti skup biti održan i narednog petka, 2. juna. Tokom četvrtog po redu protesta ``Srbija protiv nasilja`` okupljeni su napravili svojevrstan prsten od platoa ispred zgrade Skupštine Srbije do Pravnog fakulteta, pored centra Tašmajdan i do zgrade RTS-a u Takovskoj ulici.(pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo građana sa protesta pokušao da uđe u zgradu RTS-a: Razišli se posle tenzija

Izvor: B92, 27.Maj.2023

Protest opozicije "Srbija protiv nasilja" održan je večeras u Beogradu, a okupljeni demonstranti napravili su prsten oko zgrade RTS-a...Iako su organizatori rekli da su protesti završeni, deo opozicije se i posle toga nalazio ispred zgrade RTS-a...Deo okupljenih građana pokušao je da uđe u zgradu...

Nastavak na B92...

„Došli smo do dna i nešto moramo da promenimo“: Šta su građani na protestu „Srbija protiv nasilja“ rekli za Index.hr?

Izvor: Danas, 28.Maj.2023, 14:05

U Beogradu je juče održan četvrti protest "Srbija protiv nasilja". Građani su se skupili ispred skupštine Srbije, nakon čega su formirali veliki prsten oko RTS-a. Blokade saobraćaja na mostu Gazela nije bilo, piše Index.hr.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.