Prostitutka ubila direktora Gugla

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2014, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitutka ubila direktora Gugla

Posle više od sedam meseci istrage, rešeno je ubistvo Foresta Hajesa (51), oca petoro dece i direktora u Guglu. Njegov leš pronađen je 26. novembra u Kaliforniji, na njegovoj luksuznoj jahti od 15 metara.

Ubila ga heroinom, popila vino i otišla: Aleks Tičelman

Istraga je pokazala da se Hajes, u više navrata, viđao sa prostitutkom Aleks Tičelman (26), koju je upoznato preko interneta. Kobne večeri su se našli na jahti, a ona je donela herion. Sebi je nasula >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vino, dok je njemu ubrizgala heroin, od čega je on premniuo na licu mesta.

 

Kako se vidi na snimcima nadzorne kamere, Aleks je potom hladnokrvno preskočila leš i ispila vino do kraja. Nije čak ni pokušala da mu pomogne, već se samo potrudila da prikrije svoje tragove.

 

Policija je mesecima pokušavala da reši ovo ubistvo, jer se na snimcima nije moglo prepozati ko je fatalna crnka. Uhapšena je 4. jula i to tako što su je namamali u sobu gde ju je navodno čekao klijent.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.