Proširenje Bulevara Nikole Tesle biće gotovo sledeće nedelje

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proširenje Bulevara Nikole Tesle biće gotovo sledeće nedelje

Radovi na proširenju Bulevara Nikole Tesle trebalo bi da budu završeni u toku sledeće sedmice, što će u velikoj meri poboljšati saobraćaj u tom delu grada.

Proširenje Bulevara na raskrsnici sa ulicom Ušće povećaće protočnost saobraćaja za oko 50 odsto, saopšteno je iz Uprave grada.

Rukovodilac za redovno održavanje JKP "Beograd-put" Mihajlo Maravić je rekao da se proširuje leva traka ovog bulevara, iz pravca Zemuna ka centru Beograda.

- Bulevar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će biti širi za oko 1,75 metara, i to u dužini od 100 metara. Trenutno se radi iskopavanje i zamena podloge, nakon čega bi trebalo da počne postavljanje ivičnjaka - naveo je Maravić.

Nedavno je proširena raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i Bulavara Mihajla Pupina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.