Proruski aktivisti upali u administrativnu zgradu u Lugansku

Izvor: Blic, 29.Apr.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proruski aktivisti upali u administrativnu zgradu u Lugansku

Više od 3.000 proruskih militantnih demonstranata upalo je u regionalnu administrativnu zgradu u gradu Lugansku na istoku Ukrajine, izvestili su reporteri AFP sa lica mesta.

Grupa od oko 20 mladih metalnim šipkama razbila je prozore kako bi ušla u zgradu koju nije obezbeđivala policija, a gomila je stajala ispred kako bi ih pustili.

Proruske snage u ukrajinskom Lugansku, gradu od 465.000 žitelja blizu granice, zauzeli su zgradu lokalne službe bezbednosti SBU pre tri sedmice.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proruski aktivisti zauzeli administrativnu zgradu u Lugansku

Izvor: Blic, 29.Apr.2014

Više od 3.000 proruskih militantnih demonstranata upalo je u regionalnu administrativnu zgradu u gradu Lugansku na istoku Ukrajine, izvestili su reporteri AFP sa lica mesta. Lugansk: Posle zgrade policije zauzeta je i zgrada gradske uprave..Grupa od oko 20 mladih metalnim šipkama razbila je prozore...

Nastavak na Blic...

Proruski separatisti zauzeli regionalnu upravu u Lugansku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2014

Demonstranti koji traže veće nadležnosti za ukrajinske regione upali su u zgradu regionalne uprave u Lugansku, jednom od najvećih gradova na istoku Ukrajine. Fotograf agencije AP javio je da policajci stoje u kordonu ispred okupirane zgrade. Demonstranti koji su upali u zgradu vlasti u Lugansku,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.