Proradila leva strana Bulevara oslobođenja

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Proradila" leva strana Bulevara oslobođenja

Leva strana Bulevara oslobođenja u Beogradu danas je puštena u saobraćaj, pošto su radovi na rekonstrukciji suštinski završeni, saopštio je Beoinfo.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Istovremeno su otpočeli radovi na rekonstrukciji desne strane, koja je sada zatvorena za saobraćaj.

U Sekretarijatu za investicije grada Beograda navode da su radovi na levoj strani završeni 15 dana pre roka, kao što je i najavio gradonačelnik Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Siniša Mali prilikom nedavnog obilaska te saobraćajnice.

Brže od roka: U Bulevaru oslobođenja "punom parom"

Radovi na rekonstrukciji desne strane će trajati 55 dana.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Leva strana Bulevara oslobođenja prohodna za saobraćaj

Izvor: Blic, 12.Avg.2017

Od danas je leva strana Bulevara oslobođenja puštena u saobraćaj s obzirom na to da su radovi na rekonstrukciji sustinski završeni. Istovremeno su otpočeli radovi na rekonstrukciji desne strane, koja je sada zatvorena za saobraćaj, saopšteno je iz Sekretarijata za investicije grada Beograda...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.