Pronađeno telo vatrogasca heroja

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo vatrogasca heroja

Beživotno telo vatrogasca iz Topole Dejana Lazarevića pronađeno je u mutnoj vodi reke Jasenice, saznaju beogradski mediji.

Vatrogasac heroj pronađen je oko 400 metara nizvodno od mesta na kome je nestao

 

Na oko 400 metara nizvodno od mesta na kome je nestao, bio je zapleten u granje, a otkrili su ga pripadnici Gorske službe za spašavanje koji su došli iz Stalaća, piše ''Blic''.

 

Kod sela Žabari su stigle uviđajne ekipe policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i suda, i uviđaj je u toku.

Više od stotinu tragalo je za vatrogascem Dejanom Lzarevićem (44), koji je juče nestao u nabujloj reci Jasenici dok je pokušavao da spase meštanina susednog sela sa drveta.

 

Kako je ranije izjavio Igor Ćirković, koji predvodi tim dobrovoljaca, ''okupili su se lovci iz okoline Topole i krenuli da traže vatrogasca nizvodno od mosta u selu Žabari''.

 

Poginuo spasilac tokom akcije na Jasenici

 

Vatrogasca Dejana lazarevića je odnela bujica dok je, držeći se za sajlu, uz pomoć svog kolege pokušavao da pomogne Ljubiši Jovićeviću, radniku livnice u Topoli, da siđe sa drveta. Ljubiša je ujutro biciklom pošao na posao, ali ga je kod mosta u Žabarima odnela voda, i on se spasao tako što sepopeo na drvo.

 

Vatrogasci su došli na poziv Mesne zajednice, ali je bujica bila jača od njih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VATROGASAC HEROJ: Pronađeno telo Dejana Lazarevića

Izvor: Kurir, 16.Maj.2014

Beživotno telo vatrogasca iz Topole pronađeno je u mutnoj vodi reke Jasenice..TOPOLA - Beživotno telo vatrogasca Dejana Lazarevića iz Topole pronađeno je u mutnoj vodi reke Jasenice...Na oko 400 metara nizvodno od mesta na kome je nestao, bio je zapleten u granje, a otkrili su ga pripadnici Gorske...

Nastavak na Kurir...

Ovo je naš heroj

Izvor: Blic, 16.Maj.2014

Celu noć je spasavao ljude. Bez odmora. Nije se bojao tog kobnog dana da uđe u nabujalu Jasenicu...On je ušao u reku da bi spasao čoveka koji se na drvetu sklonio od podivljale reke. To je naš heroj, to je vatrogasac Dejan Lazarević (44) iz Topole, vredan radnik, dobar otac, brižljiv suprug.....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.