Pronađeni muškarac u centru Beograda UBIO se zbog DROGE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2018, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni muškarac u centru Beograda UBIO se zbog DROGE?

U dvorištu kuće u Sazonovoj ulici na Vračaru, u broju 24. pronađeno je telo P. T. sa brojnim povredama glave

P. T. iz Beograda pronađen je mrtav u subotu uveče u dvorištu kuće na Vračaru sa brojnim povredama glave. Kako se saznaje, reč je o samoubistvu, a komšije kažu da nikada nije bio problematičan uprkos konzumiranju droge!

. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je najverovatnije izvršio samoubistvo skokom sa kuće. Njega je pronašao prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je odmah alarmirao policiju i Hitnu pomoć, ali mu nije bilo spasa.

Pročitajte i:

- Najpre se posumnjalo na ubistvo, jer je ležao nasred dvorišta s teškim povredama glave, međutim sve ukazuje da je reč o samoubistvu. Postoji nekoliko verzija među kojima je da je skočio sa kuće, ali se još čeka potvrda - ispričao je izvor blizak istrazi.

Prema rečima izvora, P. T. je navodno zavisnik od droge, a već je jednom pokušao samoubistvo.

- Imao je psihičkih problema, ali i problema sa narkoticima. Njegovi poznanici tvrde da je nedavno pokušao samoubistvo, kao i da je pre nekoliko dana pušten iz bolnice "Laza Lazarević" u Beogradu - ističe sagovornik.

Komšije u Sazonovoj ulici ne znaju mnogo o P. i navode da nisu očekivali da tako nešto može da se dogodi u njihovoj ulici.

- Znam čoveka samo iz viđanja, na ulici se zaista normalno ponašao. Šta mu se dešava u četiri zida, to ne znamo. Čuli smo jutros da je izvršio samoubistvo. Moguće da je imao krizu, jer je navodno bio narkoman - navodi komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.