Pronađeni autori grafita na džamiji

Izvor: RTS, 05.Mar.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni autori grafita na džamiji

Identifikovane dve osobe koje su ispisale grafit neprimerene sadržine na zidu šabačke džamije "Medina". Sprej kojim je ispisan grafit pronađen kod devetnaestogodišnjeg N.B. i još jedne maloletne osobe iz Šapca.

Šabačka policija otkrila je dve osobe koje su u utorak, 22. februara, ispisale grafit neprimerene sadržine na zidu džamije "Medina", u Šapcu.

Sprej kojim je ispisan grafit "Srbi Srbima" pronađen je kod N.B. (19) i još jedne maloletne osobe iz Šabca.

Izveštaj o tome biće predat Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni crtači grafita 'Srbija Srbima' na šabačkoj džamiji

Izvor: SrbijaNet.rs, 05.Mar.2011

Šabačka policija uhapsila je B.N. (19) i jednog maloletnika, zbog sumnje da su 22. februara napisali na zidu šabačke džamije grafit "Srbija Srbima". Policija je kod njih pronašla crveni auto-lak kojim je grafit ispisan, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.