Pronađena majka ostavljene bebe

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena majka ostavljene bebe

Valjevo -- Policija pronašla majku bebe koja je ostavljena na seoskom putu u žbunju, u selu Jasenica u ponedeljak. Reč je o devetnaestogodišnjoj devojci iz Valjeva.

Policija u Valjevu je saopštila da mlada majka A.M. već ima dvoje dece koja su u hraniteljskim porodicama. U međuvremenu, Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu biće dostavljen izveštaj na osnovu kojeg će se odlučiti o tome da li u ovom slučaju ostavljanja deteta postoje obeležja krivičnog dela.

Dečaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << starog desetak dana u šipražju pored puta 2. jula je našla 12-godisnja M.S. iz Jasenice i pozvala policiju i Hitnu pomoć. Dečak je na Pedijatrijskom odeljenju valjevske bolnice, a njegovo zdravstveno stanje je dobro.

Direktorka Centra za socijalni rad "Kolubara" iz Valjeva, Zorka Jeremić rekla je lokalnim medijima da će započeti postupak utvrđivanja da li su roditelji sposobni da vode računa o detetu ili će ono biti smešteno u neku od ustanova ili starateljsku porodicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.