Pronađen pištolj u poštanskoj pošiljci

Izvor: B92, 27.Jul.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen pištolj u poštanskoj pošiljci

Carinici su poštanskoj pošiljci otkrili pištolj ''Smith Wesson Walther PK 380'' u ambalaži za er-soft pištolj, saopštila je Uprava carina.

Pištolj je pronađen u popodnevnim satima 24. jula na carinskoj ispostavi Pošta Beograd prilikom pregleda robe.

Carinici su na osnovu težine, oblika i karakteristika, posumnjali da se radi o vatrenom oružju sa mogućnošću korišćenja bojeve municije i o tom slučaju obavestili kolege iz policije koje su preuzele oružje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nastavile istragu.

Pored pištolja, u pošiljci se nalazila i rođendanska čestitka, igračke, pakovanje plastičnih kuglica što je municija za er-soft pištolj i pakovanje meta za er-soft pištolj, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK: Pištolj i rođendanska čestitka u pošiljci

Izvor: Mondo, 27.Jul.2015

Carinici su poštanskoj pošiljci otkrili pištolj ''Smith Wešon Walther PK 380'' u ambalaži za er-soft pištolj, saopštila je Uprava carina...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Pištolj je pronađen u popodnevnim satima 24. jula na carinskoj ispostavi Pošta Beograd prilikom pregleda robe ...Carinici...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.