Promotivna cena kvadrata u Belvilu od 1.600 evra

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promotivna cena kvadrata u "Belvilu" od 1.600 evra

BEOGRAD - Promotivna akcija tokom se kvadrat trosobnog stana u naselju “Belvil” prodaje po promotivnoj ceni od 1.600 evra trajaće do 11. jula. Za dvosoban stan po kvadratu treba izdvojiti 1.680, a prilikom kupovine garsonjere cena je 1.950 evra po kvadratu. Za vreme promocije svi kupci stana do 90 kvadrata dobijaju besplatno parking mesto, a preko te kvadrature gratis uz stan je mesto u podzemnoj garaži.

U sklopu naselja "Belvil" nalaze se prodavnice, saloni, lokali, garažna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesta, prilazi za lica sa invaliditetom. Igrališta za decu su napravljena od prirodnih materijala, a svi stanari imaju mogućnost rekreiranja na trim stazi.

Lokacija na kojoj je naselje takođe pruža brojne mogućnosti, jer u najbližem okruženju je reka, šoping mol "Delta siti", kao i auto put.

"U naselju postoje dva privatna vrtića, od kojih je jedno na engleskom jeziku, dom zdravlja 'Jedro', pekare, frzerski i kozmetičarski saloni, a izvesno je da će Grad u blizini izgraditi vrtić, školu, kao i dom za stara lica", kaže direktor prodaje stanova u naselju "Belvil" Miloš Stanojević.

On kaže da je naselje pod konstantnom brigom službe održavanja, u kojoj radi 80 ljudi, a koja brine o stanarima.

Stanovnici naselja imaju na raspolaganju čišćenje, održavanje zelenih površina, obezbeđenje, tehničko održavanje i administraciju. Ova usluga košta 0,4 evra po kvadratu stana i plaća se na mesečnom nivou.

"U naselji trenutno živi oko 2.000 ljudi, a u ponudi nam je ostalo još oko 20 odsto stanova", kaže Stanojević.

Svaka parcela ima svog domaćina, a naselje je obezbeđeno sa 50 kamera.

Kompleks "Belvil" sastoji se od 1.858 stanova, 333 lokala, 2.143 garaže, garažnih mesta i parkinga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.